Pendik'te vatandaşlardan milyon dolarlık itiş kamerada

İstanbul’un Pendik ilçesinde seyir halinde olduğu sırada arızalanan Lamborghini otomobili vatandaşlar iterek çalıştırmaya çalıştı. Yaşananlar ise çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. 

YAŞAM 31.08.2021, 11:11 31.08.2021, 11:47
Pendik'te vatandaşlardan milyon dolarlık itiş kamerada

Dün akşam saatlerinde Pendik’te, cadde üzerinde seyir halinde olduğu sıra Lamborghini marka otomobil arızalanınca çevredeki vatandaşlar yardımına koştu. 

Milyonluk itiş

Cadde üzerinde dakikalarca vatandaşların ittirmesiyle hareket eden milyon liralık lüks otomobil, çevrede bulunan vatandaşların şaşkın bakışları içinde ilerleyerek gözden kayboldu. 

Ayrıca yaşanan o anlar ise telefon kamerasına yansıdı. 


“Aracı öyle görünce şaşırdık” 

Olay sırasında çevrede bulunan vatandaşlardan Sezgin Aydın, “Kafede arkadaşlarla oturuyorduk. Aniden milyonluk aracın yolda kaldığını ve bazı vatandaşların ittiğini gördük. Milyonluk araç sonuçta biz de tabii şaşırdık. Arabanın o durumunu gören herkes şaştı kaldı” açıklamasını yaptı. 

“Şaka zannettim” 

İlginç olayla ilgili açıklama yapan çevre esnafından Mehmet Acabey, “İlk başta hız yapacak, şaka zannettim. Bir süre gençlerin uğraştığını fark edince gerçek olduğunu hemen anladım. Sanırım otomobil elektrik arızası vermişti. Milyonluk otomobilin bu şekilde yolda kalacağı kimsenin aklına gelmezdi herhalde. Milyon liralık otomobilin böyle hareket etmesi de komik oldu” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)