Pazara tulumla giren adam şaşkına çevirdi!

Tokat'ta yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı önlem almak için pazar yerine tulumla giren adam, görenleri şaşkına çevirdi. 

YAŞAM 04.12.2020, 15:25 06.12.2020, 14:33
Pazara tulumla giren adam şaşkına çevirdi!

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı bugün saat 21.00'da başlayacak. Söz konusu yasak, Pazartesi sabah saat 05.00'a kadar devam edecek.

Sokağa çıkma yasağından önce pazar yerleri ve marketlerde yoğunluk yaşandığı görüldü. Tokat'ta bulunan bir pazar yerinde güvenlik güçleri tarafından yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri artırıldı.

30 yaşındaki Mustafa Işık isimli bir vatandaşın pazar yerine tulum giyerek girdiği fark edildi. Işık'ın maske ve siperlik taktığı, aynı zamanda eldiven giydiği görüldü. Bu şekilde alışveriş yaptığı fark edilen Işık, vatandaşların yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerine uymaları için farkındalık yaratmak istedi.

Işık'ın giydiği tulumun arkasında vatandaşların maske takmaları, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları için çağrı yapan bir yazının bulunduğu görüldü.

"Vakalar arttığı için tedbir aldım"

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakalarının artması nedeniyle tedbir aldığına dikkat çeken Işık, genel olarak pazar yerine gelmeden önce tulum giydiğini söyledi.

"Kalabalık yerlerde kendimi koruyorum"

Işık, insanların bir arada bulunduğu yerlerde yeni tip koronavirüsün (Covid-19) bulaşma tehlikesinin fazla olduğunu belirterek, kendisini korumak için böyle giyindiğini ifade etti. 

"Dalga geçenler de var takdir edenler de..."

Pazar yerinde kendisini gören insanların şaşkınlığa uğradığını belirten Işık, "Koronavirüs geldi." diye kendisiyle dalga geçenlerin de kendisini takdir edenlerin de bulunduğunu kaydetti. Işık, polis ekipleri tarafından tebrik edildiğini söyledi.

Vatandaşlar ve pazar yerinde çalışanlar, önce bu durumu garipsediklerini ancak sonra bunun normal bir tedbir olduğunu anladıklarını ifade ettiler.

Yorumlar (0)