Oylarını kullanan vatandaşlar Konyaaltı sahile akın etti

Antalya’da oylarını kullanan vatandaşlar, 30 dereceyi bulan sıcaklıkları fırsat bilerek soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı.

YAŞAM 31.03.2024, 18:12 Şeyda Gül
Oylarını kullanan vatandaşlar Konyaaltı sahile akın etti

Turizm kenti Antalya’da baharla birlikte sıcaklıklar yükselmeye başlamasıyla birlikte termometreler 30 dereceye yaklaştı. Kentte güneşli havayla birlikte turistler ve yerli vatandaşlar dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Kumsala inip Akdeniz güneşinde bazı vatandaşlar bronzlaşırken, bazıları ise yüzmeyi tercih etti. Yerel seçimlerin etkilemediği görülen yoğunluk, vatandaşların oy kullanmasından sonra sahile gelmesiyle daha da arttı.

Masmavi sularında kürek sörfü

Çok sayıda vatandaş sabah erken saatlerde oyunu kullanarak kendisini Akdeniz’in serin sularına bırakırken, Beydağları'nın manzarasının karla kaplı olduğu görüldü. Son yılların popüler sporu olan stand up paddle boarding (SUP bording) ile sporseverlerin de görüldüğü Akdeniz’in masmavi sularında kürek sörfü yapanlar meraklı gözler tarafından izlendi. Tüm güzelliklerin yanı sıra sahile gelen bazı çocuklar ise yürekleri ağza getirdi. Deniz içerisinde bulunan kayadan zaman zaman tehlikeli atlayışlar yapan çocuklar, canlarını tehlikeye attı.

Deniz sezonu açıldı, havalar çok sıcak

Oyunu kullandıktan sonra denize geldiğini belirten Caner Ateş, her şeyin hayırlısı olmasını temenni etti. “Ülkemiz kazansın, hava çok güzel. Hava güzel olunca sahile geldim. Deniz sezonu açıldı, havalar çok sıcak” diyen Ateş, bugün havanın 28.29 derece olacağını söyledi. Kar manzarasında denize girdiklerini ifade eden Ateş, “Denize girenler denizanaları var onlara dikkat etsin” dedi.

Sezonu açtık, bugünden sonra her sabah gelirim

Yaz kış Konyaaltı sahilinde denize girdiğini belirten Ufuk Çalış, sabah erken saatlerde yüzmeye geldiğini kaydetti. 2 saate yakın burada bulunduğunu anlatan Çalış, Antalya’nın en güzel bölgesi olduğunu belirtti. “Sezonu açtık, bugünden sonra her sabah gelirim. Kim başarılı ise sandıkta o kazansın. Oyumu kullandım” diyen Çalış, bu yıl denizanalarının çok olduğuna dikkati çekti. Çalış, “Umarım bize zarar vermezler” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)