Okula 200 metre kala kaza yaptılar

Adana'da bir aile, 2 kız çocuklarını TYT sınavına yetiştirmeye çalışırken okula 200 metre kala kaza yaptılar.

YAŞAM 27.06.2020, 14:04
Okula 200 metre kala kaza yaptılar

Adana ilinin Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi’nde, TYT sınavına girecek olan kız kardeşler Ayşe Bozdağ ve Songül Bozdağ’ın içinde olduğu 33 HF 976 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle okula 200 metre kala kaza yaparak yan yattı.

Yol kenarında bulunan direğe çarparak durabilen otomobildeki 5 kişi yaralandı.

Beton direğe çarpmanın şiddetiyle 5 kişinin içinde olduğu otomobil hurdaya döndü. TYT sınavına girecek olan Ayşe Bozdağ ve Songül Bozdağ kardeşler, otomobil sürücüsü olan baba Abdülmelik Bozdağ, anne Remziye Bozdağ ve ağabey Hüseyin Bozdağ yaralandı.

Kazanın ardından otomobilde sıkışanlar, İtfaiye CANKUR ekibi tarafından kurtarılarak refüje sırt üstü yatırıldı. Polis ekipleri ise bir taraftan çevrede güvenliği sağlarken diğer taraftan olay yerine dağılan eşyaları topladı.

Eşyalar arasında giriş belgeleri göze çarptı

Polisin etrafa dağılan eşyaları emaneten topladığı sırada eşyalar arasında bugün yapılan TYT sınavı giriş belgelerinin olduğu görüldü. Ayşe Bozdağ ve Songül Bozdağ kardeşlerin sınav giriş belgeleri de polis tarafından korumaya alındı.

Çevredeki vatandaşların ise, kazazedelerin güneşten etkilenmemeleri için evlerinden havlu getirdikleri ve yaralıların üzerine tutarak korumaya çalıştıkları görüldü.

Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye götürüldü.

Yorumlar (0)