Öğrenci yurdunda yangın: Öğrenciler sokağa fırladı

İstanbul Ataşehir’de 300 öğrencinin bulunduğu 5 katlı özel bir yurtta yangın çıktı. Yangının çıktığı öğrenci yurdunda öğrenciler, panikle sokağa döküldü.  

YAŞAM 02.11.2021, 07:22 03.11.2021, 09:04
Öğrenci yurdunda yangın: Öğrenciler sokağa fırladı

Ataşehir’de bulunan 5 katlı özel bir öğrenci yurdunda meydana gelen yangın paniğe neden oldu. 

Öğrenciler sokağa döküldü

Alınan bilgilere göre yangın, gece 02.30 sıralarında Ataşehir’de bulunan 5 katlı özel bir öğrenci yurdunda yaşandı. İddiaya göre, öğrenci yurdunun 5. katında bulunan bir odada yangın meydana geldi. Öğrencilerin ihbarı üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve kısa sürede yangın söndürüldü. Yangın sebebiyle panik yaşayan yurt öğrencileri, can havliylle kendilerini sokağa attı. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı olayda, öğrenci yurdunda hasar yaşandı. Yangına ilişkin polis ekipleri çalışma başlattı. 

“Verilmiş sadakamız varmış”

Yurttaki öğrencilerden Mehmet Nuri Aydın, ”Ders çalışıyordum. Odaya gittim bir koku geldi. Önce fazla önemsemedim. Sonra bir gürültü çıktı. Yangın merdivenlerinden yangın çıkmaya başlamış. ‘Yangın var’ şeklinde bağırdılar. Uyuyanlar vardı. Önce onları uyandırdık. Bazıları baygınlık geçirdi. Yüzlerine su attık. Gerçekten çok korktuk. Verilmiş sadakamız varmış, yangını büyümeden önlediler“ açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)