Malatya'da korkunç kadın cinayeti: Boşanmak üzere olduğu eşini defalarca bıçakladı

Malatya’da, boşanmak üzere olduğu eşi tarafından, boş bir alanda birçok defa bıçaklanan kadın, sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanedeki bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

YAŞAM 02.11.2021, 07:41
Malatya'da korkunç kadın cinayeti: Boşanmak üzere olduğu eşini defalarca bıçakladı

İddiaya göre, Malatya’nın Battalgazi ilçesinde akşam saatleri civarında meydana gelen olayda 42 yaşındaki İrfan T., markete gitmek için evden çıkan ve boşanmak üzere olduğu 38 yaşındaki eşi Nursel T.'yi takip etmeye başladı. 

Defalarca kez bıçakladı

Boş ve kimsenin olmadığı bir arazide eşi Nursel T.'nin önünü kesen İrfan T., kısa bir süre konuştuğu kadını birçok defa bıçakladı. Olayın ardından İrfan T. bölgeden uzaklaşırken, ağır yaralanan kadın ise çevredeki vatandaşların ihbarıyla bölgeye gelen ambulans aracılığıyla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne götürüldü. Kalbine almış olduğu bıçak darbesi ile kan kaybı bulunan kadın, hastanedeki bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 3 yetim çocuğu geride bırakan talihsiz kadının cansız bedeni, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, katil zanlısı koca İrfan T.’nin, bir süre sonra polis ekiplerine teslim olduğu öğrenildi. 

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0)