Liseli kız kaçırılıp yol kenarına atıldı

Konya’da liseli bir genç kız kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılıp uzun süre sonra araçtan atarak kaçtı. Genç kız, yerini tarif etmek için telefondan babasını görüntülü aradıktan sonra polis ekipleri tarafından bulundu.

YAŞAM 04.12.2019, 13:12
Liseli kız kaçırılıp yol kenarına atıldı

Konya’da bir lise öğrencisi genç kız, kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldı. Kaçırıldıktan uzun süre sonra şehir merkezi çıkışında araçtan atılan genç kız, önce 112 Acil Çağrı Merkezini ardından babasını görüntülü arayarak yerini tarif etti. Polis ekipleri tarafından tarif edilen yerde bulunan genç kız, araçtan atıldığı yol kenarına gelen anne ve babasına sarılarak gözyaşı döktü. Genç kızın şoka girdiğini gören  sağlık ekibi, ambulansa alarak hastaneye götürdü.

Konya'da, iddiaya göre 17 yaşındaki lise öğrencisi S.Ç., henüz plakası belirlenemeyen bir otomobilden inen şahıslar tarafından Selçuklu ilçesinde bulunan okulunun önünden araca bindirilerek kaçırıldı. Beyşehir Caddesi'nden ilerleyen araç Konya Isparta karayoluna doğru giderken araçtaki şahıslar genç kızı bir süre sonra Akyokuş seyir tepesi civarında araçtan yol kenarına atarak kaçtı. Araçtan atılan genç kız, önce 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri harekete geçerken S.Ç. cep telefonundan babasını görüntülü arayarak yerini tarif etmek için çaba sarf etti. Şoktaki genç kızın, bulunduğu yer civarında televizyon antenlerinin olduğunu belirtmesi üzerine mevkisinin Akyokuş civarındaki televizyon vericileri olduğu anlaşıldı. Polis ve sağlık ekipleri de genç kızın bulunduğu mevkiye gönderildi.

Ailesine sarılarak gözyaşı döktü

Polis ekipleri tarafından yol üzerinde sağa sola yürürken ve ne yapacağını şaşırmış hâlde bulunan 17 yaşındaki lise öğrencisi S.Ç., polis otosuna alınarak sakinleştirilmeye çalışıldı. 17 yaşındaki S.Ç., polis otosunda oturduğu sırada ailesi olay yerine geldi. Bu sırada kızlarını gören babası B.Ç., annesi G.Ç. ve yakınları genç kıza sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Kızına sarılan baba, "Babam, babam" diyerek ağlarken, amcası, "Elleri kırılsın" diyerek gözyaşları döktüler. Şoka giren genç kız sağlık kontrolü için olay yerine gelen ambulansla alınarak Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü. 17 yaşındaki lise öğrencisi S.Ç.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Ailesinin kızlarını kaçıran kişi veya kişilerden şikayetçi olduğu bildirilirken, polis kaçan aracı bulmak için araştırma ve çalışma başlattı.

Yorumlar (1)
S.C 6 ay önce
Bu haberi kaldirirsaniz sevinirim.