Korona hastası sağlıkçıların yüzüne öksürdü

Koronavirüsün tüm belirtilerini taşıdığı için hastaneye geldikten sonra bahçede gezmeye başlayan şahıs, kendisini uyaran güvenlik görevlilerine saldırarak, yüzlerine öksürmeye çalıştı.

YAŞAM 15.04.2020, 13:42 15.04.2020, 15:06

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) belirtileri üzerine Adana Çukurova Devlet Hastanesine gelen bir kişi bahçede gezince kendisini uyaran güvenlik görevlilerine saldırıp "Bende varsa herkese bulaşsın" diyerek üzerilerine öksürdü.

Olay Çukurova Devlet Hastanesi Acil Servisinde yaşandı. İddiaya göre, yeni tip koronavirüs (Covid-19) belirtileri sebebiyle L.K. isimli kişi hastaneye başvuruda bulundu. Test yapıldıktan sonra gösterilen yerde beklemesi gerekirken acilden bahçeye çıkan şahsı güvenlik görevlileri, içeri girmesi ve maske takması konusunda uyardı.

Bir süre sonra şahıs kasıtlı olarak etrafa öksürmeye başladı. Güvenlik görevlileri bir kez daha maske takması ve içeri girmesi konusunda uyarı yaptı. Fakat tüm uyarılara rağmen L.K. isimli şahıs, maske takmayıp içeri de girmemekte ısrar edince güvenlik görevlileriyle arasında tartışma başladı.

Tartışma sırasında iki güvenlik görevlisinin üzerine saldırarak darp eden L.K. isimli  şahıs, "Bende varsa herkese bulaşsın" diye bağırarak özel güvenlik görevlilerinin üzerine öksürmeye başladı.

Güvenlik görevlilerinin yardım istemesi üzerine şahıs, polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Darp raporu alan iki güvenlik görevlisi, L.K. isimli şahıstan şikayetçi oldu. Güvenlik görevlilerinden Cüneyt Eşli, "Şahsı içerisi geçmesi için uyardığımda, 'Ben içeri geçiyorsam siz de içeri geçin. Bende varsa herkese bulaşsın' diye bağırdı. Elimizi yüzümüzü çizdi." dedi.

Hastanede gözetim altında tutulan L.K., test sonucunun çıkmasının ardından Fatih Polis Merkezine götürülecek.

Yorumlar (0)