Köpek saldırısına uğrayan ünlü manken tanınmaz hale geldi

1996 yılında Miss Turkey güzeli seçilerek tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline gelen ünlü manken Tuğba Altıntop, köpek saldırısına uğradı. Altıntop’un yüzünde derin yaralar oluştu.

YAŞAM 09.09.2022, 11:00
Köpek saldırısına uğrayan ünlü manken tanınmaz hale geldi

Edinilen bilgilere göre, arkadaşlarıyla birlikte akşam saatlerinde Şile’ye giden Tuğba Altıntop, burada köpek saldırısına uğradı. Uzun süre köpeklerden kurtulamayan 45 yaşındaki manken, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yüzünde derin yaralar oluşan Tuğba Altıntop, son halinin fotoğrafını çekerek sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Altıntop’un fotoğrafları, takipçilerini şaşkına çevirdi. Ünlü mankene yüzlerce geçmiş olsun mesajı gelirken, Tuğba Altıntop da iyi dilekleri sebebiyle herkese teşekkürlerini iletti. 

Tuğba Altıntop kimdir?

15 Aralık 1976 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Tuğba Altıntop, liseden mezun olduktan sonra grafikerlik üzerine eğitim almaya başladı. 1996 yılında katılığı Miss Turkey’de birinci olarak adını tüm Türkiye’ye duyuran Altıntop, aynı yıl ünlü sanatçı Rafet El Roman ile evlendi. Çiftin bu evlilikten Su Elnur ve Şevval Su adından iki kız çocuğu oldu. Rafet El Roman ile 7 yıllık evliliğini 2003’te sonlandıran Tuğba Altıntop, farklı filmlerde ve dizilerde de yer aldı. 











Yorumlar (0)