Karaman’da acı ölüm! 6 aylık bebek yatağında can verdi

Emzirdikten sonra bebeğini beşiğine koyan anne, aradan geçen kısa sürenin sonrasında kızının fenalaştığını fark etti. Olay yerine gelen ambulansla beraber hastaneye götürülen 6 aylık Aliye bebek doktorların bütün müdahalelerine rağmen hayata tutunamadı.

YAŞAM 28.08.2022, 15:32 29.08.2022, 08:55
Karaman’da acı ölüm! 6 aylık bebek yatağında can verdi

Karaman'a bağlı olan Nefise Sultan Mahallesi'nde yer alan 4 katlı apartmanın 2'nci dairesinde büyük bir acı yaşandı. 6 aylık bebeğini emziren anne F.D., kızını emzirdikten sonra rahat uyuyabilmesi adına yatağına götürdü. Ancak bebeğini yatağına yatıran anne geri döndüğünde acı bir manzara ile karşı karşıya kaldı.

Yatağa yatırıldı, fenalaştı

Belirli bir sürenin ardından bebeğinin rahatsızlandığını gören anne, telaş içerisinde sağlık ekiplerine haber verdi. Bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, 6 aylık bebeği ambulans ile Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Aliye bebek burada tedavi altına alındı.

Hayata tutunamadı

Doktorlar tarafından tedavi altına alınan Aliye bebek, yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Aliye bebeğin ölüm nedeni ise gerçekleştirilen otopsinin ardından belirlenecek.

Yorumlar (0)