İstanbullu sürücülerin karla imtihanı

İstanbul'da etkisini devam ettiren kar yağışı, sürücülere de zor anlar yaşatıyor.

YAŞAM 20.03.2022, 01:25
İstanbullu sürücülerin karla imtihanı

Kağıthane'ye bağlı Gültepe Mahallesi üzerinde yoğun yağış sebebiyle yollar tamamen karla kaplandı. Sürücüler rampadan iniş yapmakta zorlanırken, bazı araçlar ise yolda kaldı. Kaygan zemin sebebiyle araçların ilerlemekte zorluk çektiği görüldü.

Beyoğlu'na bağlı Sültüce Mahallesi'nde de ara sokaklar tamamen karla kaplandı. Yoğun kar yağışı bölgedeki etkisini devam ettiriyor.

Zeytinburnu'nda ise kuvvetli kar yağışı ve kaygan zemin araçların zorlukla ilerlemesine sebep oldu. Diğer yandan, D-100 kara yolunun Haramidere mevkisinde yoğun kar yağışı aralıklarla etkisini devam ettiriyor.

Kar yağışı etkisini sürdürüyor

Çekmeköy Madenler'de trafikte seyir halinde olan araçların sürücüleri kuvvetli sağanak sebebiyle zor anlar yaşıyor. Kartal-Sancaktepe bağlantı yolunda seyir halinde olan sürücüler de karla kaplı yolda zorlukla ilerliyor. Etkili yağış sebebiyle görüş mesafesinin de bir hayli düştüğü gözlemleniyor.

Sultanbeyli'de kuvvetli yağış ve kaygan zemin sebebiyle araçların zorlukla ilerlediği, bir aracın ise kaydığı görüldü.

Tuzla-Pendik istikametinde seyir halinde olan bir araç da kaygan zemin sebebiyle kontrolden çıktı ve bariyerlere çarparak durabildi.

Kar yağışı çok sayıda ilçede aralıklarla etkili olmayı sürdürüyor.











Yorumlar (0)