İstanbul’da trafik magandaları, sürücülere dehşeti yaşattı

İstanbul Başakşehir’de seyir halinde bir şahıs, trafikteki bir anlaşmazlık sebebiyle sıkıştırdığı motosikletli genci silahla darp etti. TEM Otoyolu’ndaki bir başka olayda ise trafik magandası, kendisine yol vermeyen aracın önünü kesip aynasını kırdı. 

YAŞAM 05.09.2022, 12:17 05.09.2022, 17:36
İstanbul’da trafik magandaları, sürücülere dehşeti yaşattı

Edinilen bilgilere göre ilk olay, dün öğle saatlerinde Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre 34 LTL 44 plakalı bir cip, trafikte seyir halinde olan motosikletli genci uzun süre sıkıştırdı. Bir süre sonra yol kenarında genci durduran şahıs, silahla kendisini kovalayarak darp etmeye başladı. Uzun süre genç sürücüye küfür ve tehditler savuran zanlı, ardından aracına binerek bölgeden uzaklaştı. Saldırganın yakalanması için polis ekipleri arama başlattı. 

Otomobilin aynısını tekmeyle kırdı

İstanbul’daki bir diğer olay ise TEM Otoyolu Bahçeşehir-Esenkent güzergâhı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre 49 yaşındaki Zülfikar E., 34 YJ 5319 plakalı aracıyla seyir halindeyken arkadaki araç tarafından sıkıştırılmaya başladı. Aracın uzun süre selektör yapması üzerine Zülfikar E., otomobilinin tekerine bir şey olduğunu düşünerek yavaşladı. Diğer araç sürücüsüyle konuşmak isteyen Zülfikar E., hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Araçtan inen zanlı, bağırarak Zülfikar E.’ye küfür etti. Bunun üzerine panikleyen vatandaş, aracın kapılarını kilitleyerek otomobilden inmedi. Bu duruma daha da öfkelenen zanlı, otomobilin aynasını tekme atarak kırdı. 

Araçta 3 bin liralık masraf oluştu

Zülfikar E. tarafından saniye saniye kayıt altına o anların ardından polis ekipleri zanlının yakalanması için çalışma başlattı. Polis merkezine giderek saldırgan şahıstan şikayetçi olduğunu dile getiren Zülfikar E., otomobilinde yaklaşık 3 bin liralık hasar meydana geldiğini söyledi. 

Yorumlar (0)