İki grup çatıştı...500 metrede 40 mermi!

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde gece saatlerinde iki grup arasında çatışma çıktı. Çatışma sırasında yoldan geçen 2 kişi yaralandı. Yaklaşık 500 metrelik alanda yaşanan ve her iki grubun da silah kullandığı çatışma sonucu olay yerinde yaklaşık 40 mermi çekirdeği bulundu.

YAŞAM 27.08.2019, 09:41 27.08.2019, 09:43
İki grup çatıştı...500 metrede 40 mermi!

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde silahlı iki grup arasında gece saatlerinde çatışma çıktı. Olay esnasında cadde savaş alanına dönerken, yoldan geçen biri kadın 2 kişi yaralandı.

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Ihlamurkuyu Mahallesi İstiklal Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, iki grup arasında başlayan tartışma bir anda silahlı çatışmaya dönüştü. 

Silahlı çatışma, yaklaşık 500 metrelik alanda yaşandı. Çatışma esnasında cadde savaş alanına dönerken, yoldan geçen ve bir anda çatışmasının ortasında kalan 2 kişi yaralandı. 

Yaralanan Y.Ö.(57) ve B.V.(31), ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Y.Ö.'nün vücuduna 2 mermi isabet etiği, B.V.'nin ise ayağından vurulduğu bildirildi.

Olay yerinde 40 mermi çekirdeği bulundu

Çatışmanın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. Ekipler, caddeyi araç ve yaya trafiğine kapatarak çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. 

Yaklaşık 500 metrelik alanda yaşanan ve her iki grubun da silah kullandığı çatışmanın ardından polis ekiplerinin incelemesi sonucu yaklaşık 40 mermi çekirdeği bulundu.

Güvenlik kameraları incelemeye alındı

Polis, silahlı çatışmaya giren iki gruptaki kişileri de tespit etmek için cadde üzerinde bulunan iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)