İETT otobüsü, 6 otomobile çarparak durabildi

Kağıthane’de seyir halinde olan İETT otobüsü, 6 araca çarptı. Şoförün bu davranışının ardında, kalp krizi geçirmesi olduğu belirtildi. Otobüs şoförü hastaneye kaldırılırken trafikte uzun kuyruklar oluştu. 

YAŞAM 21.04.2022, 12:10 21.04.2022, 17:45
İETT otobüsü, 6 otomobile çarparak durabildi

İstanbul Kağıthane’ye bağlı Seyrantepe’de seyir halinde olan 34 ZP 3826 plakalı İETT otobüsü, 6 otomobile birden çarparak durabildi. Buna sebep olan durumun ise otobüs şoförü Müslüm Akadişli’nin kalp krizi geçirmesi olduğu belirtildi. Kontrolden çıkan otobüsün araçlara çarpmasıyla birlikte maddi hasar meydana geldi. 



Otobüsteki yolcular, şoförün yardımına koştu

Otobüsteki yolcular, baygın haldeki şoförün yardımına koştu. Otobüsün durmasının ardından ise yolcular, şoförü araçtan çıkartarak ilk müdahalesini yaptı. Ardından Akadaşli, caddeye çağırılan ambulansla birlikte hastaneye kaldırıldı. Kaza sebebiyle trafikte uzun süren yoğunluk oluştu. Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasıyla birlikte trafik normale döndü. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Akadaşli’ye müdahale eden bir vatandaş, şoföre seslendiklerinde gözlerini açtığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Yorumlar (0)