Evdeki eşyaları sokağa atıp pencerenin önünde kahvaltı yaptı

İzmir Karabağlar'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir şahıs önce evdeki eşyalarını sokağa attı, ardından bıçakla tehditler savurup öte yandan pencerenin kenarında kahvaltısını yaptı.

YAŞAM 28.09.2020, 22:30 28.09.2020, 22:51
Evdeki eşyaları sokağa atıp pencerenin önünde kahvaltı yaptı

İzmir Karabağlar'da Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ş.Y. adındaki kişi evinin penceresinden sokağa eşyalar atmaya başladı.

Evinde bulunan kıyafetleri de yakıp sokağa atan kişi, eline almış olduğu bıçakla, çevrede bulunan insanlara tehdit ve hakaretler yağdırdı. Çevredekilerin ihbar etmesi üzerine olay bölgesine itfaiye, polis ve 112 sağlık ekipleri geldi.

Pencerenin kenarında çay içerek kahvaltısını yaptı

İtfaiye ekipleri tarafından, şahsın bulunduğu pencerenin altına atlama ihtimaline karşı hava yastığı açılarak tedbir alındı. Öte yandan şahsın bulunduğu evin kapısı da açılmaya çalışıldı. Bu esnada Ş.Y, adındaki kişi pencerenin kenarına geldi, kahvaltılık malzemeler getirerek kahvaltısını yaptı.

Bir yandan çayını içen Ş.Y, yaklaşık olarak yarım saatlik çabanın ardından eve giren polis ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Ş.Y.,'nin psikolojik sorunları olduğu iddia edildi. Şahıs işlemlerin ardından hastaneye sevk edildi.

Yorumlar (0)