Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden bayram mesajı paylaştı. 

YAŞAM 09.07.2022, 09:57 09.07.2022, 14:37
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı

Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yayımlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm İslam âlemi ve Türk milletinin Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Bu özel günde kesilen kurbanların kurtuluşa vesile olmasını temenni eden Erdoğan, “Bu mübarek günlerin hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

“Kesilen kurbanların kurtuluşa vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum”

Kurban Bayramı’nın İslam âlemi ve Türk halkı için önemli bir süreç olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İslam âleminin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum. Bu mübarek günlerin hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kesilen kurbanların kurtuluşa vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Kurban Bayramımız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.



Emine Erdoğan da mesaj paylaştı

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da Kurban Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı paylaştı. Yaptığı açıklamada bayramların önemine değinen Emine Erdoğan, “Bayram; paylaşmak, aile olmak ve hatırlanmaktır. Bayram, hürmettir. Sevdiklerinizle huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirmenizi temenni ediyor, kurban ibadetlerinin kabul olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Kurban Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)