Çocuklarını dövüp balkondan sarkıtan anne gözaltına alındı

Adana’da çocuklarını dövüp balkondan sarkıtan anne komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polislerce gözaltına alındı. Çocuklar ise koruma altına alındı.

YAŞAM 04.05.2021, 11:33 04.05.2021, 17:53
Çocuklarını dövüp balkondan sarkıtan anne gözaltına alındı

Adana’da çocuklarını darp ettikten sonra balkondan sarkıtan bir anne, polis tarafından gözaltına alındı. Anne gözaltına alınma esnasında basın mensuplarına da saldırdı.

Elde edilen bilgilere göre, olay, dün öğlen saat 15.00 sularında meydana geldi. Adana Seyhan ilçesinde müstakil bir evin ikinci katındaki olayda iddialara göre, eşinden ayrı üç çocuğuyla beraber yaşayan yabancı uyruklu Suzan H., en büyük oğlu olan Sultan H.’yi darba başladı. Komşuların evden gelen sesleri duyup polise bildirmesi sonrası olay yerine polis ekipleri geldi. Kadın polislere kapıyı açmamak için uzun bir zaman direndi. Ardından ikna edilip kapıyı açan kadın, kendisini çeken gazetecilere de saldırdı.

“Çocuklarını dövüyor, üstüne balkondan sarkıtıyor” 

Kadının komşusu Fehime Y., Suzan H.’nin öncesinde çocuklarına şiddet uyguladığını ifade ederek, “Kendisini çok kez uyardık ancak durmadı. Bugün de çocuğunu dövüyordu. Polisi arayıp haber verdik. Daha önce de balkondan çocuğunu sarkıttığını gördük. Biz yapmaması konusunda uyardık ancak aldırış etmedi. Kadın sürekli çocuklarını dövüyor. Artık vicdanımız buna dayanmadı. Devletimiz bu kadının elinden çocukları almalı.” dedi.

Üç çocuk koruma altına alındı

Çocuklarına şiddet uyguladığı iddia edilen Suzan H. gözaltına alınıp ekiplerce polis merkezine götürüldü. Kadının üç çocuğuysa koruma altına alındı.

Yorumlar (0)