Covid-19'u yendi, türküsünü yaptı 

4 ay önce Covid-19 salgınına yakalanan ve yoğun bakımda tedavi gören halk ozanı Abdurrahman Delen, yaşadıklarını türkü yaptı. 

YAŞAM 04.05.2021, 11:34 04.05.2021, 17:20
Covid-19'u yendi, türküsünü yaptı 

İstanbul’da yaşayan halk ozanı Abdurrahman Delen, 4 ay önce Covid-19 salgınına yakalandı. 6 gün boyunca yoğun bakımda tedavi gören Delen, tedavisinin ağırlığından etkilenip hastanede yattığı dönemde türkü yazmaya başlamıştı.

Stüdyo kayıtları tamamlandı



Taburcu olduktan sonra türküsünün sözlerini tamamlayan ve seslendirmek üzere stüdyoya giren Abdurrahman Delen, türküsünün yayınlanmamış halinin bile beğeni aldığını dile getiriyor.

Müzik platformunda yayınlamadan önce türküsünün bir kısmını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşan Delen, gelen dönüşlerin oldukça güzel olduğunu belirtiyor.

“Gördüklerimi yazdım”



Abdurrahman Delen, seslendirme için girdiği stüdyoda şöyle konuştu: “6 gün yoğun bakımdaydım. Virüsün ne kadar büyük sıkıntı olduğunu gördüm. Tedavim sırasında gördüklerimi yazdım. Ölen insanları gördüm. Çığlıkları duydum. Sağlık çalışanlarımızın yaşadıkları sıkıntıları, her konuşmalarında gözlerinin dolduğunu gördüm. Ben de bu hastalık hakkında sözler yazmam gerektiğini hissettim. Türkümü, insanlığa armağan ediyorum.” 

Yorumlar (0)