Çaldığı kıyafetleri giyince yakalanıp tutuklandı 

Bakırköy’de bir mağazadan kıyafet çalan hırsız, ertesi gün hırsızlık yapmaya çaldığı kıyafetleri giyerek gidince önce güvenlik kamerasına ardından da polise yakalandı. Hırsız, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

YAŞAM 26.10.2021, 10:44 26.10.2021, 11:07
Çaldığı kıyafetleri giyince yakalanıp tutuklandı 

Bakırköy’de geçen hafta yaşanan olayda bir şahıs, mağazalar zincirinin bir şubesine müşteri kılığında gidip askıdaki kıyafetleri çalmıştı. Sonrasında aynı mağazanın bir diğer şubesinde hırsızlık yapan kişi, 2’nci hırsızlığında da polisten kaçmayı başardı.  



3’üncü hırsızlığında yakalandı 

Aynı şahıs çaldığı kıyafetleri giyerek ertesi gün aynı mağazanın şubelerinden birine gitti. Polisin, şahsın aynı mağazaya tekrar geleceğini düşünerek mağaza çevresindeki güvenlik kameralarını takibe aldığından ise habersizdi. 3’üncü hırsızlık olayını da gerçekleştiren 33 yaşındaki C.T., hırsızlığının ardından bir süre polis tarafından takip edildi. 

“İşyerinden hırsızlık” suçuyla tutuklandı 

33 yaşındaki şahıs, polisin yaptığı çanta aramasında 1 adet deri mont ve kıyafetin alarmlarını kesmekte kullanılan 1 adet penseyi ele geçirdi. Montu çaldığını itiraf eden şahıs, hırsızlık suçundan tutuklandı. 

Yorumlar (0)