Bütün İzmir canından bezdi: 13 yaşında 200'den fazla suç kaydı...

İzmir'de 200'den fazla hırsızlık suçundan dolayı kaydı bulunan ve İzmirli yurttaşları adeta canından bezdiren P.Ü. (13) adlı çocuk, motosiklet hırsızlığı gerekçesi ile tutuklandı.

YAŞAM 31.03.2021, 21:18 01.04.2021, 12:15
Bütün İzmir canından bezdi: 13 yaşında 200'den fazla suç kaydı...

Kentin çeşitli ilçelerinde karıştığı hırsızlık suçlarıyla İzmirlileri adeta canından bezdiren 13 yaşındaki P.Ü. adlı çocuk, yine motosiklet hırsızlığı sebebi ile gözaltına alındı. 200'den fazla hırsızlık suçundan kaydı bulunan çocuk, polis merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye gönderildi ve tutuklandı.

Manisa'da da motosiklet çalıp İzmir'e geri dönmüş

Aktarılan bilgiye göre, Buca ilçesinde motosiklet hırsızlığı gerçekleştirildiğine dair ihbar alan emniyet güçleri, olay mahallindeki güvenlik kameralarını detaylı bir şekilde incelemeye aldı. Hırsızlığı yapan şüphelinin P.Ü. olduğu belirlendi. P.Ü., güvenlik güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis merkezindeki işlemlerin ardından adliyeye gönderilen P.Ü., tutuklandı. 200'den fazla suç kaydı olduğu ve geçtiğimiz haftalarda Manisa'da bulunan bir öğrenci yurduna yerleştirildiği belirtilen P.Ü.'nün, yurttan kaçıp motosiklet çalarak yeniden İzmir'e geldiği tespit edildi. 

Yorumlar (0)