Boşanma aşamasındaki eşini vahşice katletti

Adana'ya bağlı Seyhan ilçesinde ikamet eden bir kadın, boşanma aşamasında olduğu kocası tarafından defalarca bıçaklanarak katledildi.

YAŞAM 11.04.2022, 00:54
Boşanma aşamasındaki eşini vahşice katletti

Adana’da bir şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşini defalarca bıçakladı. Olayın ardından polisi arayıp ihbarda bulunan şüpheli şahıs, olay mahallinden kaçtı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan talihsiz kadın, gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın can verdi.

Tartışma kavgaya dönüştü

Korkunç olay, Seyhan ilçesindeki Onur Mahallesi üzerinde bulunan bir evde yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, Murat G., boşanma aşamasındaki eşi Elif G.'nin ikamet ettiği eve geldi. Kısa bir süre sonra ikili arasında meydana gelen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Murat G., eşi Elif G.’yi göğsünden defalarca bıçakladı.

Kurtarılamadı

Polisi arayıp ihbarda bulunan Murat G., olay mahallinden uzaklaştı. İhbar üzerine adrese sağlık ve güvenlik ekipleri yönlendirildi. Olay mahalline gelen sağlık personelleri, talihsiz kadını özel bir sağlık merkezine kaldırdı. Elif G., hastanede gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Talihsiz kadının naaşı, otopsi işlemleri yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Emniyet güçleri, şüpheli şahsın yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

Yorumlar (0)