Bir şahıs, polisin gözünün içine baka baka karakolun önündeki aracı yaktı

Kocaeli Gölcük’te polis karakolunun önüne gelen şahıs, polis otosunu ateşe verdi. Ateşe verdikten sonra olay yerinden koşarak uzaklaşmak isteyen şahsı polis ekipleri gözaltına aldı. Emniyet müdürlüğü, olayın terörle bir ilgisinin olmadığını ifade etti. 

YAŞAM 16.02.2022, 08:27 16.02.2022, 12:21
Bir şahıs, polisin gözünün içine baka baka karakolun önündeki aracı yaktı

Kocaeli Gölcük’e bağlı 19 Mayıs Caddesinde bulunan Şehit Bayram Özdere Polis Merkezi önünde yaşanan olayda K.D. isimli bir şahıs, karakolun önüne geldi. Bir süre burada oyalanan ve bu sırada polisin dikkatini çeken K.D., karakol önünde duran araca yanıcı madde döktü. Polis merkezinin önündeki personelin gözünün içine baka baka aracı ateşe veren K.D., koşarak uzaklaşmak isterken gözaltına alındı. 



Şahsın, uyuşturucu etkisinde olduğu duyuruldu 

Yanan polis aracına ilk müdahale polis ekipleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Yangın büyümeden hızla söndürüldü. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada olayda yaralanan kimsenin bulunmadığı; aracı yakan K.D.’nin ise uyuşturucu madde etkisinde olduğu aktarıldı ve “Bu, bir terör eylemi değildir.” ifadeleri kaydedildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Yorumlar (0)