Van’da art arda patlamalar yaşandı

Van merkezde inşaat malzemeleri satılan bir iş yerinde çıkan yangın telaşa sebep olurken iş yeri içindeki boya kutularının art arda patlaması, mahallelide deprem etkisi yarattı. Bugün 06.00 sularında başlayan olayda çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etmeye devam ediyor. Hava sıcaklığının sıfırın altında olması sebebiyle görevliler zaman zaman zor anlar yaşıyor. 

YAŞAM 16.02.2022, 08:43 17.02.2022, 10:54
Van’da art arda patlamalar yaşandı

Van merkeze bağlı Tuşba ilçesinde faaliyet gösteren ve inşaat malzemeleri satılan bir iş yeri, alev aldı. Nedeni bilinmeyen yangın, içerideki malzemeler sebebiyle kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine gelen iş yeri sahibi ile mahalleli, Van Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekiplerine haber verdi. Tuşba Belediyesi itfaiye ekiplerinin de desteğe geldiği iş yerinde alevler ilk anda kontrol altına alınamadı. 



Boya kutuları bomba gibi patladı 

İş yerinde bulunan boya kutuları bomba gibi patladı. Bugün 06.00 sularında başlayan yangın ve hemen ardından gelen patlamalar sebebiyle mahalleli, büyük gürültüyle uyanarak sokağa döküldü. Edremit Belediyesi itfaiye ekiplerinden destek istenen yangına müdahale hala devam ediyor.  



Eksi 12 derecede müdahale ediliyor 

İlçelerden gelen takviye itfaiye ekipleriyle birlikte sıfırın altında 12 derecede alevlere müdahale edilirken polis ekipleri de bölgede geniş çaplı güvenlik önlemleri almış durumda. 



Yorumlar (0)