Bartın'da kontağı çeviren sürücü, alev topunun içinde kaldı

Bartın'da bulunan bir akaryakıt istasyonundan yakıt doldurulan araç, bir anda alev topuna dönüştü. Araç sürücüsü alevlerin sardığı otomobilden hızla inip uzaklaşırken, istasyon çalışanlarının soğukkanlı müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.

YAŞAM 09.06.2021, 01:30 10.06.2021, 10:54
Bartın'da kontağı çeviren sürücü, alev topunun içinde kaldı

Korkunç olay, Bartın’a bağlı Kozcağız beldesinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda yaşandı. '74 AF 840' plakalı otomobili ile akaryakıt almak için istasyona giriş yapan Muhammet B., aracına binip kontağı çevirdiği esnada araç alev topuna döndü. Alevler içindeki arabanın kapısını kısa bir süre içinde açarak araçtan inmeyi başaran adam panik içinde araçtan uzaklaşırken, istasyon personelleri ise yangın tüpleri ile soğukkanlı bir şekilde müdahalede bulundular. Yangın, istasyon personellerinin müdahalesi ile kısa süre içinde söndürülürken, o anlar anbean güvenlik kameralarına yansıdı. 

Vücudunda çok sayıda yanık oluştu

İstasyon personellerinin yangına soğukkanlı bir biçimde müdahalede bulunmaları, olası bir facianın da önüne geçmiş oldu. Olay esnasında vücudunun çeşitli bölgelerinde yanıklar oluşan Muhammet B., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin akabinde ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne nakledildi.









Yorumlar (0)