Bakan Soylu: Cudi, Van, Gabar ve Ağrı tertemiz olacak

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni’nde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “İnşallah cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, kahraman askerlerimiz sayesinde Cudi, Van, Gabar ve Ağrı tertemiz olacak” dedi. 

YAŞAM 23.08.2022, 10:35 23.08.2022, 16:14
Bakan Soylu: Cudi, Van, Gabar ve Ağrı tertemiz olacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni’ne katılarak öğrencilerin bu mutlu gününe ortak oldu. Törende bir konuşma yapan ve terörle mücadele çalışmalarına dair önemli mesajlar veren Bakan Soylu, “Terörle mücadelede tarihi başarılara imza attığımız önemli bir süreçten geçiyoruz” şeklinde konuştu. 

“Mesleğinizin ve görevinizin hakkını vermelisiniz”

Mezun öğrencilere de seslenen Bakan Soylu, “Hepinize başarılarla dolu bir ömür diliyorum. Mesleğinizin ve görevinizin hakkını vermelisiniz. Olası bir saldırı durumunda, Türk milletinin umudu sizlersiniz. Türk milletinin umudu güvenlik güçlerimizdir. Bunu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın” ifadelerini kullandı. 

Terörle mücadelede sonraki hedefleri açıkladı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin peş peşe başarılı operasyonlara imza atarak Amanoslar ve Tendürek’i teröristlerden temizlediğini belirten Bakan Soylu, “İnşallah cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, kahraman askerlerimiz sayesinde Cudi, Van, Gabar ve Ağrı tertemiz olacak” dedi. 

Yorumlar (0)