Arkadaşının aracını kurtarmak isterken hayatını kaybetti

Bursa’da bir şahıs, arkadaşının arızalanan ATV aracını kendi ATV aracına bağlayıp tamirciye götürmek istedi ancak bu isteği, sonu oldu. Aracı çekme halatına dolanan vatandaş, yağmur suyu kanalına düştü. O sırada başını sert zemine çarpan genç adam, hayatını kaybetti.

YAŞAM 13.03.2022, 12:26 13.03.2022, 17:05
Arkadaşının aracını kurtarmak isterken hayatını kaybetti

Bursa-Ankara karayolunda Mezit-1 Tüneli mevkiinde meydana gelen kazada Semih D. isimli bir şahıs, arızalanan ATV aracı için arkadaşı Murat Haber’den (24) yardım istedi. Haber’in yanına gelmesini ve aracına halat bağlayarak aracıyla tamirciye götürmesini isteyen Semih D., farkında olmadan arkadaşının ölümüne sebep oldu. 



Kanala düşerek başını çarptı

Murat Haber, arkadaşının ATV’sini kendi ATV’sine halatla bağladı. Ancak halat, ATV’nin lastiğine dolanınca kurtarma aracı kaydı ve yağmur suyu kanalına düştü. Araçta bulunan Murat Haber ise düşme esnasında kafasını sert zemine çarptı. Olayı görenlerin polis, jandarma ve 112 sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda görevli sevk edildi. Ancak sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrolde Murat Haber’in hayatını kaybettiği belirlendi. 



Merhum, düğün hazırlığı yapıyordu

Murat Haber’in vefatının ardından onu yardım için çağıran Semih D., sinir krizi geçirdi. Savcının incelemesinin ardından Haber’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Haber’in düğün hazırlığı yaptığı ve 2 ay sonra evleneceği öğrenildi. 







Yorumlar (0)