83 yaşındaki milyader siyasetçi 12 yıllık sevgilisinden ayrıldı!

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, 12 senedir ilişki yaşadığı sevgilisinden ayrıldı. Silvio Berlusconi'nin, kendi partisine mensup 30 yaşındaki milletvekili Marta Fascina ile ilişki yaşadığı ileri sürüldü.

YAŞAM 05.03.2020, 17:39
83 yaşındaki milyader siyasetçi 12 yıllık sevgilisinden ayrıldı!

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin liderliğini yürüttüğü Forza Italia partisi, 83 yaşındaki milyarder siyasetçi ile 34 yaşındaki sevgilisi Francesca Pascale'ın ilişkilerine son verdiklerini açıkladı. 12 senedir beraber olan çiftin, ilişkilerine "arkadaş" olarak devam edecekleri bildirildi. 

Repubblica gazetesi, Francesca Pascale'ın şaşırdığını ve parti tarafından yapılan bu açıklamaya hazırlıksız yakalandığını öne sürdü. 

Francesca Pascale, "Ona dünyanın tüm mutluluğunu diliyorum ve umarım benim onunla ilgilendiğim gibi kendisiyle ilgilenecek birini bulur." ifadelerini kullandı. 

Pascale, daha önce yaptığı bir açıklamada, "Neredeyse her gün Berlusconi'ye benimle evlenmek isteyip istemediğini soruyorum." demişti.

İtalyan siyasetini 20 seneden uzun bir süre domine eden Silvio Berlusconi, iki defa boşandı.

Berlusconi'nin 30 yaşındaki Marta Fascina ile ilişki yaşadığı ileri sürüldü. Marta Fascina'nın Forza Italia partisine mensup bir milletvekili olduğu biliniyor. 

Milyarder siyasetçi, 2013'te reşit olmayan biriyle ilişkiye girmekten 7 sene hapis cezası almış fakat Yargıtay’da aklanmıştı. 

Yorumlar (0)