6 Temmuz 2022 Sirius ve Güneş Kavuşumu: Gelecek yılın kaderi yazılıyor

Bütün dünya Sirius ve Güneş kavuşumunun gerçekleşeceği 6 Temmuz gününe kitlendi. Sirius ismi ile bilinen, Şira Yıldızı’ndan Kuran'ı Kerim'de de söz ediliyor. Peki gerçekleşecek kavuşumun bizlere ne gibi etkileri olacak?

YAŞAM 05.07.2022, 17:44 06.07.2022, 15:00
6 Temmuz 2022 Sirius ve Güneş Kavuşumu: Gelecek yılın kaderi yazılıyor

6 Temmuz tarihi astrolojiyi yakından takip edenlerin gündeminden düşmüyor. Güneş ve Sirius Yıldızının kavuşması birçok kişi tarafından araştırılıyor.

Güneş ve Sirius kavuşuyor

Kuran-ı Kerim’de Şira Yıldızı şeklinde geçen ve gökyüzünün en parlak yıldızı olan Sirius, yarın Güneş'le bir araya geliyor. 6 Temmuz 2022 tarihinde Güneş-Sirius Kavuşumunun etkileri insanlar tarafından merak ediliyor.

1 senelik kaderin çizildiği gün olarak değerlendirilen Güneş-Sirius kavuşumuna dair her türlü ayrıntı araştırılıyor. Peki Güneş Sirius Kavuşumunun etkileri nedir? 

Güneş-Sirius Kavuşumu nedir?

Sirius ve Güneş’in bir araya gelmesi her sene 4-6 Temmuz arasına denk gelmektedir. Bu sene gerçekleşecek kavuşum ise 6 Temmuz tarihine geliyor.

“6 Temmuz sonrasında yaptıklarınız karşılığını alacaksınız”

6 Temmuz 2022 tarihinde oluşacak Sirius ve Güneş Kavuşumunun etkilerini anlatan Kahin Kassandra, "Çevrenize yaptığınız, kötülüklerin ve iyiliklerin sonuçlarını 6 Temmuz (yarın) ve sonrasında göreceksiniz" şeklinde dile getirdi.

Güneş’ten sonra Kuran-ı Kerim'de ismi geçen Sirius, bütün uygarlıklarda “kutsal yıldız” olarak tanınıyor.

Eski medeniyetler içerisinde Sirius Yıldız’ına tapan toplumlar bulunmaktadır. Kuran-ı Kerim'de de bulunan bir ayette, Sirius’un Rabbi’nin Allah olduğu ifade edilmektedir.

Antik Mısır’da kutsal görülüyordu

Her sene gerçekleşen Sirius ve Güneş kavuşumu Antik Mısırlı’lar tarafından kutsal olarak görülüyordu. Ortalama 30 günlük ay döngülerini gösteren Eski Mısır takvimi, sabit yıldız Sirius'un sarmal şekline dayandırılıyordu.

Sirius Yıldızı’nın özellikleri nelerdir?

Sirius yıldızı şans, liderlik, başarı, güç, onur ve zenginlik veriyor. Bu kapsamda Sirius yıldızı, geleceğinizi aydınlatabilir, karışınıza yeni yollar çıkmasına yardımcı olacak enerjiler ortaya çıkarabilir. Kolektif kapsamda etkisi oldukça fazladır. Yıldız kış mevsiminde gökyüzünün en yüksek pozisyonundadır, Rengi kışın mavi beyaz olurken diğer mevsimlerde beyazdır.

6 Temmuz günü neler yapılmalı?

Sirius ve Güneş kavuşumunu astrologlar senenin en şanslı günü olarak tanımlıyor. O sebeple astrologlar bugününün duayla geçirilmesini öneriyor.

Astrologlar, “6 Temmuz günü insanlar için önemli bir gündür. Bu zaman aralığında istiyorsanız onu dileyebilirsiniz. Zihninizi rahatlatmak adına dua edebilir, meditasyon yapabilirsiniz. Hiçbirini yapamıyorsanız kendinizle en az beş dakika yalnız kalın. Buna özen gösterin. Mutluluk, huzur, sağlık, aşk, bereket, bolluk ve şansın sizi bulması için dua edin. Önümüzdeki seneden istekleriniz için ellerinizi semaya kaldırın ve isteyin” şeklinde önerilerde bulundu.

Yorumlar (0)