Yunanistan'da ortalık karıştı! VAR hakeminin evine saldırdılar

Yunanistan'da Olympiakos, 0-0 sona eren Volo karşılaşmasından sonra sert açıklamalarda bulundu, kulübün taraftarları ise VAR hakemlerine saldırdı.

SPOR 24.12.2019, 09:49 12.01.2020, 17:40
Yunanistan'da ortalık karıştı! VAR hakeminin evine saldırdılar

Yunanistan Ligi'nde Olympiakos ile Volo arasında oynanan ve 0-0 sona eren karşılaşmadan sonra flaş olaylar meydana geldi.

"24 saat içinde VAR kayıtları açıklanmazsa tüm yasal işlemleri başlatacağız. Hakemlerin konuşmaları yayınlanmak zorunda"

Yunan takımının taraftarları ise gollerini iptal eden VAR hakeminin evine havai fişek attı. Olympiakos taraftarları ise Volos maçında gollerinin iptal edilmesinden sonra VAR hakeminin evine saldırıda bulundu. Camları kıran taraftarlar eve de maddi hasar verdi. Yunanistan'da hakemler, yaşanan bu olaylardan sonra polis koruması talep etti. Polisler olayları soruşturmaya devam ediyor.

Olympiakos Başkanı Marinakis, açıklamasında "Hakemler Birliği içinde PAOK Başkanı Savvides'in yakın arkadaşları var. Artık bu adaletsizlik sabrımızı taşırdı!" sözlerini kullandı. Marinakis'e cevap ise PAOK Başkanından geldi. PAOK Başkanı Savvides, "Marinakis bu konuda en son konuşacak kişi. Klasik mazeret üretiyor." ifadelerine yer verdi.

Yunanistan Futbol Federasyonu ise şu ana kadar konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Olympiakos'un 24 saat içinde VAR kayıtlarının açıklanamaması halinde nasıl bir yol haritası çizeceği merak konusu oldu.

Yorumlar (0)