İnterneti karıştıran 'uzaylı' fotoğrafları! Sosyal medya yıkıldı

Bir profesörün çektiği uzaylı fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmasıyla, onlarca yıl sonra yeniden gündeme geldi. Sosyal medyada fotoğrafların yankı bulmasıyla birlikte, İngiliz basını da bu olaya ilgi gösterdi.

DÜNYA 15.05.2024, 10:18 15.05.2024, 18:11 Buse Önder
İnterneti karıştıran 'uzaylı' fotoğrafları! Sosyal medya yıkıldı

Bir üniversite profesörünün 1986'da İtalya'daki Pavia Üniversitesi'nde bir uzaylıyla karşılaşması, sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarla İngiliz basınının dikkatini çekti.

40 yıl önce yaşanan bu olay, İngiliz basınına göre, henüz bu hafta ortaya çıkmış gibi yansıtıldı. İtalya'daki Pavia Üniversitesi'nden bir profesör, işyerinde beyaz bir başlık takan insan benzeri bir varlıkla karşılaştı.

Zeka ve rasyonelliği ile tanınıyordu

Profesör, o dönemde çektiği beş fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Ancak, modern teknolojinin keskinliğiyle kıyaslandığında, bu görüntülerin kalitesi oldukça düşüktü.

İngiliz basını, görüntülerin o dönemde bir İtalyan dergisinde yayımlandığını belirtti. Fotoğrafı çeken akademisyen, zekası ve rasyonelliğiyle tanınan biriydi ve normal şartlarda bu tür komplo teorilerine tamamen yabancı olduğunu savundu.

Yorumlar (0)