UEFA finallerini yönetecek hakemler netleşti!

Mayıs ayının kalan bölümünde oynanacak Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi ve Kadınlar Şampiyonlar Ligi final maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

SPOR 11.05.2022, 19:47 12.05.2022, 15:51 Hakan Öksüz
UEFA finallerini yönetecek hakemler netleşti!

Avrupa futbolu, Mayıs ayının kalan bölümünde dev finallere sahne olacak. Futbolseverler; Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi ve Kadınlar Şampiyonlar Ligi finallerindeki maçlarla coşacak.

Şampiyonlar Ligi: Liverpool-Real Madrid

İngiliz ekibi Liverpool ile İspanyol devi Real Madrid, Şampiyonlar Ligi finalinde 28 Mayıs'ta karşı karşıya gelecek. Paris'te Stade de France'ta oynanacak dev maçta Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak. 

Avrupa Ligi: Frankfurt-Rangers

UEFA'nın iki numaralı organizasyonu olan Avrupa Ligi'nin finalinde Almanya'dan Frankfurt ile İskoçya'dan Rangers kozlarını paylaşacak. Dev karşılaşma 18 Mayıs günü Ramon Sanchez-Pizjuan Stadı'nda oynanacak. İspanya'nın Sevilla şehrinde oynanacak büyük finali hakem Sloven Slavko Vincic yönetecek. 

Konferans Ligi: Roma-Feyenoord

Avrupa Konferans Ligi finalinde Hollanda ekibi Feyenoord ile Jose Mourinho yönetimindeki İtalyan takımı Roma karşılaşacak. Feyenoord'un 25 Mayıs'ta Arnavutluk'taki Kombetare Arena'da oynanacak maçta Rumen hekem Istvan Kovacs görev alacak.

Kadınlar Şampiyonlar Ligi: Barcelona-Olimpik Lyon 

Kadınlar Şampiyonlar Ligi finalinde ise Barcelona ile Olimpik Lyon kozlarını paylaşacak. Dev final, 21 Mayıs'ta İtalya'daki Juventus Stadı'nda oynanacak. Maçı yönetecek isim Fin hakem Lina Lehtovaara olacak.

Yorumlar (0)