Salah: Görülecek bir hesabımız var

Real Madrid, İngiltere ekiplerinden Manchester City'yi Şampiyonlar Ligi yarı final maçında saf dışı bırakarak finale ismini yazdırırken, 2018 yılındaki finali Real Madrid'e kaptıran İngiltere ekibi Liverpool'un Mısırlı golcüsü Mohamed Salah rakibine gözdağı vererek, "Görülecek bir hesabımız var." dedi.

SPOR 05.05.2022, 21:45
Salah: Görülecek bir hesabımız var

Liverpool, İspanya ekibi Villarreal'i, Real Madrid ise Manchester City'yi turnuva dışında bırakarak finale ismini yazdırdı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ile Real Madrid kozlarını paylaşacak. Dünya yıldızı futbolcular, 28 Mayıs tarihinde Paris'te karşı karşıya gelecek. 

Oyuna devam edememişti

Liverpool'un yıldızı Salah, İngiltere medyasına yaptığı açıklamada, finalde Real Madrid ile karşılaşmak istediğini dile getirmişti. Salah'ın bu isteği gerçeğe dönüştü. Bu maç, bir anlamda da 2018'deki finalin bir rövanşı olacak. Söz konusu maçı Real Madrid 3-1'lik skorla kazanmış, Salah ise ilk devrede Sergio Ramos ile girdiği iki mücadelenin sonunda sakatlanarak oyundan çıkmıştı. 

Liverpool'un Villarreal'i saf dışı bıraktığı karşılaşma sonrası Real Madrid'den intikam almak isteyip istemediğine yönelik bir soruya "2018 yılındaki finalde onlara karşı mağlup olduk. Bu yüzden de onlara karşı mücadele etmek ve kupayı kaldırmak istiyorum. Onlarla görülecek bir hesabım var." cevabını verdi.

Yorumlar (0)