Süper Lig'de bir ayrılık daha

Süper Lig'in 38'inci ve son haftasında konuk ettiği GZT Girsunspor'u 4-1 mağlup eden Atakaş Hatayspor'un hocası Ömer Erdoğan, görevinden ayrılacağını açıkladı.

SPOR 22.05.2022, 23:21 23.05.2022, 17:52
Süper Lig'de bir ayrılık daha

Erdoğan, Yeni Hatay Stadyumu'ndaki müsabakanın akabinde gerçekleştirilen basın toplantısında, iki sene evvel kendisini göreve getiren Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş'a teşekkürlerini iletti.

"Görevimi bugün itibarıyla bırakıyorum"

Görev süresi içinde ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını dile getiren Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"İlk kez Süper Lig'e çıkan Hatayspor'un başına, daha evvel Süper Lig deneyimi olmayan beni teknik direktörlük koltuğuna oturtarak ne kadar inançlı ve cesaretli biri olduğunu göstermişti. Kulübümüzü ve Sayın Savaş'ı mahcup etmemek adına çok yoğun bir çalışma yaptık. İlk 1,5 yılımız adeta rüya gibiydi. Son dönem biraz inişli çıkışlıydı fakat o dönemde dahi yönetimden en ufak bir baskı hissetmedik. Her daim bizim yanımızda oldular. Görevimi bugün itibarıyla bırakıyorum."

Aldığı bu kararı yalnızca ailesinin ve ekip arkadaşlarının bildiğini belirten Erdoğan, "Başkanımız bile bilmiyor. Başkanımız ile bir toplantı yapacağız. Ona da teşekkür edeceğim ve görevimden ayrılmak istediğimi söyleyeceğim." dedi. 

"Başka bir kulüple görüşmüyorum"

Erdoğan, oyuncularına, kulüp personellerine ve taraftarlara teşekkür etti.

Basın mensuplarının, başka bir kulüple görüşüp görüşmediğine yönelik sorusu üzerine Erdoğan, "Böyle bir şey asla söz konusu değil. Allah'ın izniyle hem kulüp için hem de benim için hayırlısı olur. Bu kararımın sebebini açıklamak istemiyorum. Hem kulübü hem de kariyerimi düşünerek bu yönde bir adım attım. Pişman olmam inşallah." cevabını verdi.

Yorumlar (0)