Sahayı apar topar terk eden Aubameyang bakın nereye gitmiş!

Brighton karşılaşmasının son bölümlerinde tuvalete giden Pierre-Emerick Aubameyang, Arsenal taraftarından büyük tepkiler aldı.

SPOR 06.12.2019, 17:34
Sahayı apar topar terk eden Aubameyang bakın nereye gitmiş!

Sahasında Brighton'a 2-1 yenilerek, galibiyet hasretini 9 karşılaşmaya yükselten Arsenal'da Pierre-Emerick Aubameyang, tüm dikkatleri üzerine topladı.

Freddie Ljunberg ile ikinci karşılaşmasında görev alan Arsenal'da Pierre-Emerick Aubameyang, maçın 86. dakikasında bir anda tünele doğru koşup, ortadan kaybolunca eleştiri oklarının hedefi oldu.

pierre-Emerick Aubameyang ile ilgili görsel sonucu

Ev sahibi ekibin 2-1 geride olduğu bölümde yaklaşık 3 dakika ortalarda olmayan başarılı oyuncunun tuvalete gittiği anlaşıldı. Dakika 86'yı gösterdiğinde tünele doğru ilerleyen Aubameyang, 89. dakikada Arsenal'ın serbest vuruş kullandığı esnada oyuna tekrar dahil oldu.

Bu olayın Arsenal'ın mağlup olduğu durumda mutlak gol aradığı dakikalarda yaşanması ve o sırada Arsenal'ın sahada başka forvetinin de olmaması sosyal medyada bir anda gündem oldu.

pierre-Emerick Aubameyang ile ilgili görsel sonucu

Karşılaşmadan sonra Freddie Ljungberg, futbolcusunun tuvalet molası için sahayı terk ettiğini ifade etti. Ljungberg, "Ben aslında oyundan çıktığını fark etmedim, sadece geri geldiğini gördüm. Tuvalete gitmeniz gerektiğinde gitmek zorundasınız" dedi.
 

Yorumlar (0)