Olay sözleri sonrası Ali Çetin PFDK'ya sevk edildi!

Fenerbahçe maçının ardından karşılaşmanın hakemlerine yönelik, "Bu şehir burayı bunların başına yıkar." ifadesini kullanan Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, PFDK'lık oldu.

SPOR 22.10.2019, 18:44
Olay sözleri sonrası Ali Çetin PFDK'ya sevk edildi!

TFF, ligin 8. haftasında yapılan Yukatel Denizlispor-Fenerbahçe maçının ardından ev sahibi kulübün başkanı Ali Çetin'i sportmenliğe aykırı demeci sebebiyle tedbirsiz olarak PFDK'ye sevk etti.

Ali Çetin ne demişti?

Sahasında Fenerbahçe’ye 2-1 yenilen Denizlispor’da Kulüp Başkanı Ali Çetin, maçın hakemlerine yönelik, "Emin olsunlar ki 1 milyon 100 bin nüfuslu bu şehir burayı bunların başına yıkar. Böyle bir haksızlık bir daha eğer bu kulübün başına gelirse bu insanları burada kimse durduramaz” ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan, MKE Ankaragücü'nde top koşturan Sedat Ağçay'ın Beşiktaş maçındaki hakareti, Gaziantep Futbol Kulübü oyuncusu Olarenwaju Kayode'nin ise Trabzonspor maçındaki kural dışı hareketi sebebiyle tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildiği belirtildi.

Galatasaray, Beşiktaş ve MKE Ankaragücü kulüplerinin de çeşitli nedenlerle disipline gönderildiği aktarıldı.

TFF 1. Lig kulüpleri Eskişehirspor, Bursaspor, Giresunspor ve Altay'ın çeşitli sebeplerle PFDK'ye sevk edildiği kaydedildi.

Bursasporlu oyuncu Mamadou Diarra'nın kural dışı, Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu'nun ise sportmenliğe aykırı hareketleri sebbeiyle tedbirli olarak disipline gönderildiği belirtildi.

Yorumlar (0)