Okan Buruk görüştükleri ismi açıkladı

Okan Buruk, "AZ Alkmaar'da oynayan Fredrik Midtsjö ile ilgileniyoruz. Transfer görüşmeleri devam ediyor. Görüştüğümüz birkaç futbolcu daha var. Kenarda, ön tarafta, orta sahada minimum 3-4 futbolcuyu kadromuza dahil etmemiz gerekiyor." dedi.

SPOR 28.07.2022, 01:28
Okan Buruk görüştükleri ismi açıkladı

Galatasaray teknik patronu Buruk, Tirol eyaletine bağlı olan Innsbruck şehrindeki Stans kasabasında Avusturya kampında olan sarı-kırmızılı takımın İtalya temsilcilerinden Salernitana ile oynadığı hazırlık karşılaşmasının ardından önemli açıklamalar yaptı.

"Futbolcularımdan memnunum"

Okan Buruk'un açıklamalarından satır başları ise şu şekilde:

"Taktiksel anlayışımızı uygulamaları, arzu ve istekleri, rakibe yaptıkları baskılar ve girdiğimiz pozisyonlardan dolayı futbolcularımdan memnunum. Futbolcularımın güçlendiklerini net bir şekilde görebiliyorum. Oyuncularımın saha içinde ve saha dışında birbirleriyle olan ilişkilerinden de çok memnunum. Hazırlık karşılaşması olsa dahi kazanmayı hedefleyen bir takım kurmak güzel. Bunu Süper Lig'e de yansıtacağız. 

"Midtsjö ile ilgileniyoruz"

AZ Alkmaar'da oynayan Fredrik Midtsjö ile ilgileniyoruz. Transfer görüşmeleri devam ediyor. Görüştüğümüz birkaç futbolcu daha var. Birkaç gün içinde netlik kazanır. Başkanımız ve yönetim kurulu, transferler için ellerinden geleni yapıyor. Transfer için yalnızca para yeterli olmuyor, Avrupa'da olmadığımız için gelmek istemeyen futbolcular var. Bize katkı vereceğine emin olduğumuz futbolcuları getirmek için uğraşıyoruz, bu sebeple de süreç uzayabiliyor. Tabii kendi içimizden de oyuncular çıkaracağız. Kenarda, ön tarafta, orta sahada minimum 3-4 futbolcuyu kadromuza dahil etmemiz gerekiyor. 7 Eylül'e kadar süremiz var. Son güne bırakmayı elbette istemiyoruz fakat önümüzde farklı seçenekler de çıkabilir."

Yorumlar (0)