Hazine ve Maliye Bakanlığı'na kritik atamalar

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Damga Matbaası ve Darphane Genel Müdürlüğü, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ve dört üniversiteye dair atama kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

GÜNDEM 28.07.2022, 01:40
Hazine ve Maliye Bakanlığı'na kritik atamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararlar doğrultusunda, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan Risk Analizi Genel Müdürlüğü'ne Fatih Mehmet Bal, Muhasebat Genel Müdürlüğü'ne Serkan Yüceer, Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü'ne Ömer Karademir, Ekonomik Araştırmalar ve Programlar Genel Müdürlüğü'ne Yasemin Girici, Girici'nin yardımcılığına Mehmet Ali Köse, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na Kemalettin Işık atandı.  

Damga Matbaası ve Darphane Genel Müdürlüğü'ne Abdullah Yasir Şahin, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nda ise açık bulunan başkan yardımcılığına Ramazan Güngör atandı.

Dört üniversiteye rektör atandı

Erdoğan tarafından dört üniversiteye de rektör ataması gerçekleştirildi.

Bu doğrultuda, Bilkent Üniversitesi'ne Prof. Dr. Abdurrahman Kürşat Aydoğan, Özyeğin Üniversitesi'ne Prof. Dr. Feride Esra Gençtürk, İstinye Üniversitesi'ne Prof. Dr. Erkan İbiş, Dokuz Eylül Üniversitesi'ne ise Prof. Dr. Fatma Seniha Nükhet Hotar rektör olarak atandı. 

Yorumlar (0)