Koronavirüs hiç yokmuş gibi bir şampiyonluk kutlaması...

Başakşehir'in ligin bitmesine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesiyle Başakşehir Futbol Kulübü'nün önünde toplanan taraftarlar takımını yalnız bırakmadı. Sağlık Bakanı Koca kutlamalar için sosyal mesafe ve maske uyarısı yaparken gelen görüntülerde ise kuralların hiçe sayıldığı görüldü.

SPOR 20.07.2020, 01:00 20.07.2020, 01:06
Koronavirüs hiç yokmuş gibi bir şampiyonluk kutlaması...

Süper Lig'de uzun senelerdir şampiyonluk yarışında son haftalarda havlu atarak şampiyonluğu kaptıran Başakşehir'in bu sezon yüzü güldü.

Süper Lig'in 33. haftasında Kayserispor'u 1-0 mağlup ederek ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Başakşehir zafere ulaşan taraf oldu.

Kutlamalar için sokağa çıktılar

Şampiyonlukla birlikte turuncu-lacivertli ekibin destekçileri stadın etrafında toplanarak kutlamalar yapmalarının yanında sosyal medya üzerinden de yaptıkları paylaşımlarla takımlarını tebrik etti.

Bakan Koca'dan taraftarlara sosyal mesafe uyarısı

Başakşehir'in en yakın rakibi Trabzonspor'u yenerek ligde kalmayı garantileyen Konyaspor'u ve lider Başakşehir'i kutlayan Sağlık Bakanı Koca, taraftarların kutlamalarını toplum sağlığını gözeten bir tarzda olması gerektiğine dikkat çekti.

Ancak İstanbul'dan gelen görüntülerde, sosyal mesafe ve maske gibi kuralların zaman zaman hiçe sayıldığı görüldü.

Yorumlar (0)