Konyaspor Taylan Antalyalı'yı istiyor!

Hedeflerinin uzağında kalan Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman, Ocak ayında takıma 4 takviyede bulunacak. Listenin en üst sırasında Galatasaray’da yeterince şans bulamayan Taylan Antalyalı bulunuyor.

SPOR 28.11.2019, 10:26 12.01.2020, 15:46
Konyaspor Taylan Antalyalı'yı istiyor!

Konyaspor, şampiyonluk iddiasıyla başladığı sezonda sezonda 12 haftanın sonunda 13 puanda kalan Aykut Kocaman, takımı tekrar canlandırmanın planlarını yapıyor. Millî aranın ardından Beşiktaş’a yenilmesine rağmen ortaya koyduğu mücadeleyle büyük beğeni alan yeşil-beyazlı takım, Ocak ayında takımı güçlendirmek amacıyla ciddi bir operasyon yapmayı hedefliyor. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın hücum hattındaki her mevkiiye 1’er takviye istediği iddia edildi. Bu doğrultuda sağ kanat, sol kanat, forvet ve orta sahaya takıma seviye atlatacak transferler gerçekleştirecek.

İkinci yarıya odaklanıldı

Fanatikte yer alan habere göre; Konyaspor’un, Galatasaray’ın sezon başında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan transferini gerçekleştirdiği, fakat yeterince forma şansı yakalayamayan Taylan Antalyalı’yı kiralık olarak renklerine bağlama çalışmalarının başladığı dile getirildi. Aykut Kocaman’ın takımında görmeyi çok istediği oyuncu için yönetimin düğmeye bastığı gelen haberler arasında yer alıyor. Kocaman ve ekibi Ocak ayına kadar kalan 5 karşılaşmadan maksimum puanı alıp ikinci yarıya damgasını vurmak istiyor.

Yorumlar (0)