Kansere yakalanmıştı… Haller’in son hali görenleri üzdü

Bu yaz Ajax’tan Borussia Dortmund’a 31 milyon avro bonservis bedeli ile transfer olan ancak kısa süre sonra kendisine testis kanseri teşhisi konan yıldız futbolcu Sebastien Haller, son halini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 

SPOR 28.08.2022, 15:58 29.08.2022, 13:07
Kansere yakalanmıştı… Haller’in son hali görenleri üzdü

Ajax’ta gösterdiği başarılı performansla Avrupa’nın dev kulüplerini peşine takan 28 yaşındaki golcü futbolcu Sebastien Haller, 6 Temmuz 2022 tarihinde Almanya’nın köklü kulüplerinden Borussia Dortmund’a 31 milyon avro bonservis bedeliyle imza attı. Ancak yıldız futbolcunun Dortmund kariyeri hiç beklenmedik bir gelişmeyle sekteye uğradı. İmza attıktan kısa süre testis kanseri olduğunu öğrenen Haller, vakit kaybetmeden tedavi sürecine başladı.

Son halini paylaştı

Yapılan incelemelerde Haller’de tespit edilen testis tümörünün kötü huylu olduğu anlaşıldı. Borussia Dortmund yetkilileri ise yaptıkları açıklamada, Haller’in tedavi sürecini yakından takip ettiklerini ve golcü oyuncunun ocak ayına kadar takıma dönmesinin mümkün olmadığını dile getirdiler. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Sebastien Haller, sosyal medya hesabı üzerinden son halinin fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. 28 yaşındaki santrforun saçsız ve zayıflamış hali dikkat çekti. 

Yorumlar (0)