Başkanlığa adaylığını koyan Dursun Özbek'e sürpriz rakip

Elde edilen sportif ve mali başarılar ile gücünü artıran Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs'ta yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi adaylığını koydu. Özbek'in karşısına aday olarak sürpriz bir ismin çıkacağı konuşuluyor.

SPOR 02.05.2024, 11:02 02.05.2024, 13:23 Hakan Öksüz
Başkanlığa adaylığını koyan Dursun Özbek'e sürpriz rakip

Ligde şampiyonluğa koşan lider Galatasaray'da olağan seçimli genel kurul yaklaşıyor. 25 Mayıs'ta seçime gidecek Galatasaray, yeni başkanını seçecek. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeniden adaylığını koydu. Özbek'in en güçlü aday olarak yarışacağı seçimlerde karşısına bir adayın çıkıp çıkmayacağı merak ediliyordu.

Süheyl Batum, adaylığını açıklayabilir

İddialara göre Özbek yönetimine muhalif olan bir grup, sürpriz bir dayı Dursun Özbek'in karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. CHP'li eski milletvekili Prof. Dr. Süheyl Batum'un, başkanlığa adaylığını koyacağı öne sürülüyor. 

Ünal Aysal ve Abdurrahim Albayrak'tan destek

Kulübün eski başkanlarından Ünal Aysal'ın da Süheyl Batum'a destek verdiği iddia ediliyor. Galatasaray camiasının önde gelen isimlerinden Abdurrahim Albayrak, Turgay Kıran, Mete İkiz ve Rezan Epözdemir'in de Süheyl Batum'un yönetim listesine dahil olacağı söyleniyor.

Yorumlar (0)