İşte Galatasaray'ın Arda Turan planı!

Galatasaray'da kötü gidişatın ardından tüm gözler devre arasında  gerçekleşecek transferlere çevrildi.

SPOR 05.12.2019, 15:11
İşte Galatasaray'ın Arda Turan planı!

Futbol kariyerine Başakşehir’de devam eden ve uzun zamandır kendi takımında da 11’den uzak kalan 32 yaşındaki oyuncu, eski hocası Fatih Terim’in elini öperek yeniden gündemde yer almıştı.

Sarı-kırmızılı taraftarının son Başakşehir karşılaşmasında oyuna dahil olduktan sonra ıslıkladığı Arda Turan’ın, Galatasaray'a imza atması halinde nasıl karşılanacağı da merak konusu oldu.

Adı tekrar Galatasaray’da geçen Arda Turan, ilk 11 planları arasında bulunmuyor.

arda turan ile ilgili görsel sonucu

Sezon sonunda kontratı sona erecek olan ve Ocak ayında maliyetsiz bir şekilde Florya’ya dönebileceği iddia edilen Arda’nın, muhtemel transferinde ilk 11’den ziyade, hamle oyuncusu olarak düşünüldüğü belirtildi.

Başarılı oyuncuya 10 numaralı formanın verilmesi gibi bir planın bulunmadığı da gelen haberler arasında yer aldı.

Arda Turan, en son 2011'de Galatasaray forması giymiş ve Fatih Terim’in üçüncü dönemi başlarken, 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Atletico Madrid’in yolunu tutmuştu.

El Mundo Deportivo muhabiri Gabriel Sans Arda Turan için, "Arda Turan'ın mevcut durumunu bilmek lazım. 2.5 yıllık kiralık sözleşmesi yaptı Başakşehir'le. İki kulüple de sözleşme Haziran ayında bitecek." şeklinde konuştu.

arda turan ile ilgili görsel sonucu

Sans'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Barcelona, Arda Turan'ın transferi için para talep etmeyebilir. Galatasaray hem Barcelona hem de Başakşehir'le görüşerek konuyu halledebilir. Barcelona'nın Ocak ayında para talep edeceğini düşünmüyorum. Galatasaray bu transfer için hem Başakşehir hem de Barcelona ile anlaşmalı. "

"Barcelona'nın bu sebeple Galatasaray'dan para talep edeceğini düşünmüyorum."

Yorumlar (0)