"İngiltere'nin en iyisine sahibiz, Ibrahimovic'e gerek yok!"

Tottenham'ın başına geçerek herkesi şaşırtan ve yeniden İngiltere Premier Lig'e dönen Mourinho, dünyaca ünlü İsveçli golcü Ibrahimovic'i istemiyor.

SPOR 25.11.2019, 20:10
"İngiltere'nin en iyisine sahibiz, Ibrahimovic'e gerek yok!"

Londra'nın bir diğer takımı Chelsea'yi iki kez çalıştıran, Manchester United'dan 18 Aralık 2018'de kovulduktan sonra futbola neredeyse 1 yıllığına ara veren Portekizli ünlü antrenör Jose Mourinho, tıpkı Avrupa'daki gibi Los Angeles Galaxy'de de adından sıkça söz ettiren İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic hakkında İngiliz basınına konuştu.

"İngiltere'nin en iyi forvetine sahibiz"

Takımının en önemli oyuncularından Harry Kane'e güveninin tam olduğunu ve İngiltere'nin en iyi forvetine sahip olduklarını söyleyen Mourinho, Ibrahimovic transferi hakkında "Zlatan ile aramızdaki şey normal bir bağdan çok ötede. Harika bir oyuncu ama transferi için imkan yok diyebilirim. İngilitere'nin en iyi forvetine sahibiz. O gelse bile Harry Kane varken bu bir etki yaratmaz" ifadelerini kullandı.

Takımının Şampiyonlar Ligi macerası hakkında da konuşan Portekizli antrenör, her teknik adamın Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olamadığını belirterek "Bunu iki kez yaptım ve üçüncüsünü çok isterim" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)