Gaston Campi, Trabzonspor yolunda!

Arjantin kulübü Estudiantes, Gaston Campi'nin Trabzonspor kadrosuna dahil edildiğini duyurdu.

SPOR 16.07.2019, 09:40 16.07.2019, 09:46
Gaston Campi, Trabzonspor yolunda!

Arjantin kulübü Estudiantes'te forma giyen ve bir süredir Trabzonspor'un gündeminde olan Gaston Campi, bordo-mavililerin kadrosuna dahil oluyor. 

Estudiantes kulübü, resmî internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Gaston Campi'ye Trabzonspor için sağlık kontrolünden geçmesi ve transferini neticelendirmesi amacıyla Türkiye'ye gitmesine izin verildi." ifadelerine yer verdi. 

Trabzonspor, daha önce 28 yaşındaki stoperi bir yıllığına kiralama teklifi yapmıştı. Bordo-mavililerin bu kez Camp'i satın almak için yaptığı teklife olumlu yanıt geldi. 

Bordo-mavililer, Arjantin kulübüne 800 bin Euro bonservis ödeyecek. Ayrıca, 3+1 yıllık imza attıracağı Campi'ye de 700 bin Euro maaş verecek. 

Gaston Campi kimdir?

Gaston Matias Campi, 6 Nisan 1991'de Arjantin'in Buenos Aires kentinde dünyaya geldi. Campi, 20 yaşında Racing Club alt yapısından A takıma yükseldi.  2016 yılında Rafaela Kulübü'ne kiralık olarak gönderilen Campi, 2017 yılında da Estudiantes'e transfer oldu.

Estudiantes'te sergilediği performans ile dikkatleri çekmeyi başaran 28 yaşındaki futbolcu, 1 Ocak 2019'da Portekiz ekibi Chaves'e kiralandı. 

Portekiz'de ilk Avrupa tecrübesini yaşayan Gaston Campi, Estudiantes'e geri döndü ve Trabzonspor ile anlaşmaya vardı. 

Yorumlar (0)