Bulunan kemikler, Korhan Berzeg'e ait çıktı! Eşi ve kızı sessizliğe büründü

Balıkesir'in gözde ekonomisti Korhan Berzeg, memleketinde kaybolmuş ve son günlerde kemikleri bulunmuştu. Korhan Berzeg’in eşi Angela ve kızı Nisa Berzeg, sorulara cevap vermedi.

GÜNDEM 28.04.2024, 12:25 28.04.2024, 12:56 Buse Önder
Bulunan kemikler, Korhan Berzeg'e ait çıktı! Eşi ve kızı sessizliğe büründü

Ünlü ekonomist Korhan Berzeg, Balıkesir Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi'ndeki yazlık evinden 17 Haziran 2023 tarihinde sabah yürüyüşü yapmak için köpeği "Tina" ile ayrılmıştı. Ancak günler geçmesine rağmen Berzeg'ten ve köpeğinden haber alınamamıştı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan çalışmalarda, Armutlu ve çevresindeki ormanlık alanlar, yakın mahalleler, su kuyuları, dere yatakları ve mağaralar günlerce taranmış, ancak herhangi bir iz bulunamamıştı. 29 Ağustos 2023 tarihinde vatandaşlar tarafından bulunan köpek 'Tina', ailesine teslim edilmişti.

Kemik parçaları eşleşti

Ancak 23 Nisan'da, Armutlu'ya yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta, mahalle sakinleri tarafından kemik ve kıyafet parçaları ile kimlik ve banka kartları bulundu. Bulunan kemik parçaları Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

Yapılan DNA analizinde, kemik parçalarından alınan DNA'nın Korhan Berzeg'in kızı Nisa Berzeg'den alınan DNA ile eşleştiği belirlenlendi.

Aile sorulara yanıt vermedi

83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Olayın ardından Berzeg'in eşi Angela Berzeg, kızı Nisa Berzeg ve köpekleri 'Tina', Büyükada'daki evlerine girerken görüntülendi. Ancak aile, basın mensuplarının sorularına yanıt vermedi.

Yorumlar (0)