Galatasaray’ın yüzü bu cuma da gülmedi: Yine iptal

Galatasaray’da seçimler yeniden iptal edildi. İstinaf Mahkemesi, kulüpte yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kurula tedbir kararı koydu. Seçimlerin iptal olmasının ardından ilk tepki, başkan adayı Metin Öztürk’ten geldi. Kulüpte gergin dakikalar devam ediyor.

SPOR 29.04.2022, 12:02 29.04.2022, 15:44
Galatasaray’ın yüzü bu cuma da gülmedi: Yine iptal

Galatasaray’da gerilimli saatler yaşanıyor. Dün Fırat Develioğlu’nun üst mahkemeye giderek tedbir kararının devamını istemesinin ardından İstinaf Mahkemesi bugün kararını vererek tedbiri devam ettireceğini duyurdu. Mahkemeden gelen bu kararın ardından ise yarın (30 Nisan Cumartesi) gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü genel seçim de büyük oranda etkilendi. Yapılan açıklamada, başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk’ün kıyasıya mücadele edeceği seçimlerin iptal olduğu kaydedildi.



İlk tepki Metin Öztürk’ten geldi

Metin Öztürk, sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu: “Mahkeme mahkeme koşup Galatasaray’ın geleceğiyle oynayanları da onların ardındakileri de biliyoruz. Sizin kalıbınıza yazıklar olsun. Burak Elmas cephesi de bu durumda habersiz. Kendisinin sözcüsü de seçimlerin iptal olması karşısında şaşkın. Elmas ve ekibi, bugün ya da yarın yeni bir karar alınacağını, 28 Mayıs günü seçimin olacağını kaydettiler. Bu işin arkasında organize kötülük var.”



“Bu karar hukuka tamamen aykırı”

Galatasaray’ın eski başkan yardımcılarından Yusuf Günay ise sosyal medya hesabından şu yorumda bulundu: “İstinaf Mahkemesi’nin seçimleri iptal ettiren kararı hem usul hem de esas yönünden hukuka tamamen aykırıdır.”

Yorumlar (0)