Galatasaray, ibrasızlığın iptali için dava açtı! Seçimi etkileyecek mi?

Kısa süre önce gerçekleştirilen genel kurulda idari yönden ibra edilmeyen Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri, bu kararın kaldırılması yönünde dava açtı. Galatasaray Başkanı Burak Elmas, açılan davanın seçim sürecini etkilemeyeceğini belirtti. 

SPOR 26.04.2022, 13:55 27.04.2022, 09:13
Galatasaray, ibrasızlığın iptali için dava açtı! Seçimi etkileyecek mi?

Genel kurulda kendilerine yönelik idari yönden ibrasızlık kararı çıkmasını doğru bulmadıklarını dile getiren Burak Elmas, “Genel kurulda idari yönden ibra edilmedik. Buna karşı bir dava açmış bulunuyoruz. Bu konuda 1 aylık bir hakkımız vardı. Bunu değerlendirmeye karar verdik. Çünkü alınan bu kararı doğru bulmadığımızı düşündük. 1 aylık süre dolmadan dava açma hakkımızı kullanma kararı aldık. Tedbir talebimiz söz konusu değildir. Genel kurulun iptal edilmesi yönünde de bir talebimiz yok” ifadelerini kullandı. 

“Seçim sürecini olumsuz yönde etkileyecek bir durum söz konusu değildir”

Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri tarafından açılan bu davanın seçim sürecinin etkileyip etkilemeyeceğini de yanıtlayan Başkan Elmas, “Seçim sürecini olumsuz yönde etkileyecek bir durum söz konusu değildir. Seçimler açıklandığı tarihte açıklanan adaylarla yapılacaktır. Kararı da Galatasaray’ın kongre üyeleri verecektir. Bizim açtığımız dava yalnızca ibrasızlığın iptali yönünde. Yaptığımız başvurunun başka bir hedefi bulunmuyor” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)