Galatasaray’da 30 Nisan’da seçim olacak mı? Mahkeme kararını verdi!

30 Nisan tarihinde seçim kararı alan ancak mahkemece bu karara tedbir konularak seçim süreci durdurulan Galatasaray’ın itirazı kabul edildi. Galatasaray, 30 Nisan’da seçime gidecek.

SPOR 22.04.2022, 13:14 22.04.2022, 17:45
Galatasaray’da 30 Nisan’da seçim olacak mı? Mahkeme kararını verdi!

10’uncu Asliye Hukuk Mahkemesi’nden çıkan karar Galatasaray camiasında yüzleri güldürdü. Gerçekleştirilen son kongrede ibra edilmeyen Burak Elmas ve yönetimi, 30 Nisan tarihinde seçime gidileceğini duyurmuştu. Ancak mahkeme bu konuda tedbir koyarak seçim sürecinin durdurulmasını kararlaştırdı. Bu karara itiraz eden Galatasaray’ın beklediği olumlu cevap geldi. 10’uncu Asliye Hukuk Mahkemesi, sarı-kırmızılı kulübün bu itirazının kabul edildiğini duyurdu. Böylelikle Galatasaray’ın 30 Nisan’da seçime gitmesi de kesinleşti. 

Fatih Terim ile yolların ayrılması sonrası Elmas’a tepkiler arttı

Sezon başında başkanlığa getirilen Burak Elmas, büyük umutlarla ve şampiyonluk hedefleriyle başlanan sezonda istenilen başarıyı bir türlü sağlayamamıştı. Fatih Terim ile yolların ayrılması sonrası tepkilerin odağı haline gelen genç başkan, sonrasında İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile anlaşmaya varmış ancak peş peşe gelen kötü sonuçların önü bir türlü kesilememişti. 

Burak Elmas ve yönetimi ibra edilmemişti

Gerçekleştirilen son kongrede ibra edilip edilmeyeceği merakla beklenen Burak Elmas, yaptığı konuşmada tüm çalışmalarının ve yönetim kurulu ekibinin arkasında olduğunu vurgulayarak, Galatasaray’ın haklarını ellerinden geldiğince savunmaya çalıştıklarını vurgulamıştı. Gerçekleştirilen oylama sonucu ibra edilmeyen Elmas ve yönetimi, 30 Nisan’da camiayı seçime götürme kararı aldı. 

İki başkan adayı da Torrent ile devam etmeyi düşünmüyor

Mahkemenin itiraz başvurusunu kabul etmesiyle birlikte Galatasaray bir kez daha seçim heyecanına girmiş oldu. Gerçekleştirilecek olan zorlu seçimde Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu adaylığını açıkladı. İki başkan adayı da önümüzdeki sezon mevcut teknik direktör Domenec Torrent ile yola devam etmeyi düşünmüyor. Galatasaray’ın yeni teknik direktörünün kim olacağı merakla beklenirken, Antalyaspor’un genç çalıştırıcısı Nuri Şahin ve Başakşehir’i şampiyonluğa taşıyarak tarihi bir başarı elde Okan Buruk’un ismi kulislerde sıkça konuşuluyor.

Yorumlar (0)