Fenerbahçe, Ricardo Rodriguez transferinde sona yaklaştı!

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe, sol bek konusunda kararını verdi. Ricardo Rodriguez'in kiralık transferi için yoğun çaba sarf eden sarı lacivertlilere Milan'dan farklı bir yanı geldi.

SPOR 24.12.2019, 10:51
Fenerbahçe, Ricardo Rodriguez transferinde sona yaklaştı!

Sarı-lacivertli ekipte sol bek için gündeme gelen son oyuncu Ricardo Rodriguez oldu. İtalyan basını, Milan’da forma şansı yakalayamayan İsviçreli futbolcu için görüşmelerin sürdüğünü dile getirdi. Ancak İtalyan devinin bonservis için kapıyı 9 milyon Euro’dan açtığı yazıldı.

Ricardo Rodriguez ile ilgili görsel sonucu

Bu sebeple Fenerbahçe, 27 yaşındaki oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak için çalışmalara başlayacak. Rodriguez bu sezon 5 maçta 387 dakika forma giyebildi.

Ricardo Rodriguez ile ilgili görsel sonucu

Avrupa'da forma giyen çok sayıda sol beki transfer listesine alan sarı lacivertli yönetim, Milan’da oynayan Ricardo Rodriguez’i gözüne kestirdi. İtalyan takımının 2017 yılında 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Wolfsburg’dan renklerine bağladığı Rodriguez, bu sezon yalnızca 4 maçta forma şansı yakaladığı için takımdan ayrılmak istiyor.

Ricardo Rodriguez ile ilgili görsel sonucu

27 yaşında ve 1.80 metre boyundaki yıldız futbolcuyu 1.5 yıllığına kiralamanın planlarını yapan Fenerbahçe, Milan ile her konuda anlaşma sağladı. Sarı-lacivertli ekip, önümüzdeki günlerde masaya oturacakları Rodriguez’i de ikna ederse transfer gerçekleşecek.

 

Yorumlar (0)