Başarılı teknik adam Jose Mourinho’nun şaşırtan maaş beklentisi

Yeni sezona yeni bir teknik direktörle girmek isteyen Fenerbahçe'de iki başkan adayı da Jose Mourinho ile görüştü. İstediği maaş beklentisi ise duyanları şaşırttı.

SPOR 11.05.2024, 11:38 13.05.2024, 10:35 Melina Ay
Başarılı teknik adam Jose Mourinho’nun şaşırtan maaş beklentisi

Süper Lig'de şampiyonluk için mucizelere ihtiyaç duyan Fenerbahçe'de, Ali Koç'un başkanlık konusundaki kararı belirsizliğini koruyor. Koç'un, başkan adayı Sadettin Saran ile görüşeceği bildirilirken, kararını hızlı bir şekilde vermesi bekleniyor. Koç'un bu süreçte yeniden başkanlığa aday olup olmayacağı konusundaki belirsizlik kafaları karıştırıyor. Öte yandan, Türk Hava Yolları’nın (THY) reklam çekimleri için İstanbul'a kısa süreliğine gelen Jose Mourinho ile görüşen sarı-lacivertlilerin, deneyimli teknik adamın isteklerini öğrendiği belirtiliyor.

Mourinho’nun bedeli

Muhtemel başkan adayı Sadettin Saran ile mevcut başkan Ali Koç'un teknik direktör adayı olarak düşündüğü Mourinho'nun yıllık 12 milyon euro maaş talebi olduğu belirtiliyor. Ayrıca, Mourinho'nun ekibi için de 3 milyon euro talep ettiği öğrenildi. İki başkan adayının da başarılı bir takım hayali kurduğu ve Mourinho'nun isteklerini dikkate alacakları, haziran seçimlerinden sonra resmi adımlar atacakları haberler arasında yer alıyor.

Herhangi bir takıma girebilir

Son olarak Roma’da görev yapan ve birçok büyük kulübün dikkatini çeken Mourinho, herhangi bir takımla anlaşmamış olmasına rağmen futbolu özlediğini dile getirdi. Güzel antrenman tesislerine sahip herhangi bir takımda görev yapabileceğini ifade etti.

Yorumlar (0)